L'Oreal Paris Revitalift Laser

6 Produkti

lapā
Iestatīt dilstošā secībā
Prece pievienota grozam
  1. Prece pievienota grozam
    Trīskārša iedarbība pret novecošanos, kas tiek salīdzināta ar lāzera procedūru: 1. Samazina grumbas: satur fragmentētu hialuronskābi, kas ātri uzsūcas, apstrādājot* un samazinot grumbas. 2. Uzlabo ādas tvirtumu: satur arī aktīvo vielu pro-xylane™, kas nostiprina ādas atbalsta šķiedras*. 3. Atjauno sejas kontūras: pirmo reizi ir pievienota 3% pro-xylane ™, kas veicina dabisko, ādu veidojošo komponentu rašanos, uzlabo ādas struktūru un sejas kontūras. Acīmredzami rezultāti: ** • nekavējoties: 87% sievietēm tika novērota sejas ādas kvalitātes uzlabošanās. • pēc 4 nedēļām: grumbas ir mazinājušās, āda ir atguvusi tvirtumu, sejas kontūra kļuvusi izteiksmīgāka. Tekstūra: izsmalcināta, samtaina un nav taukaina. Augsta aktīvo vielu koncentrācija, kas garantē jauneklīga izskata ādu. Sastāvdaļas: • satur fragmentētu hialuronskābi. • satur arī 3% pro-xylane™ koncentrētu aktīvo vielu. Lietošana: • kārtīgi attīri sejas ādu ar sejas attīrīšanas līdzekli vai micelāro ūdeni. • uzklāj krēmu katru rītu uz sejas un kakla ādas, ļaujot tam iesūkties ādā. • maksimālai iedarbībai lieto visu revitalift laser sēriju: dienas un nakts krēmus, serumu un krēmu ap acīm. Visiem ādas tipiem, pat jutīgai ādai. Pārbaudīts dermatologa uzraudzībā. Ražots: vācijā * in vitro tests. * *klīnisks 60 sieviešu novērtējums.
  2. Prece pievienota grozam
    TRĪSKĀRŠA IEDARBĪBA PRET NOVECOŠANOS, KAS RADĪTA IEDVESMOJOTIES NO LĀZERA PROCEDŪRAS. 1. SAMAZINA GRUMBAS: Bagātināts ar patentēto 3% Pro-xylane™, lai acīmredzami samazinātu grumbas. 2. PADARA ĀDU TVIRTĀKU: Sastāvā LHA un hialuronskābe, kas uzlabo ādas tekstūru. 3. IZLĪDZINA SEJAS ĀDU: Bagātināts ar Āzijas centīlijas auga ekstraktu, kas pazīstams ar tā atjaunojošo iedarbību. Āda tiek atjaunota un aizsargāta. ACĪMREDZAMI REZULTĀTI*: • No rīta āda izskatās atjaunota, gludāka un tvirtāka. • Pēc 1 nedēļas grumbas ir acīmredzami samazinājušās. • Pēc 1 mēneša āda ir atjaunota, gludāka tā izskatās pārvērtusies. TEKSTŪRA: Īpaši plānas un elastīgas tekstūras krēms maigi ieskauj seju un izveido virtuālu masku uz ādas, lai nakts laikā ļautu iedarboties spēcīgajām aktīvajām vielām. AUGSTA AKTĪVO VIELU KONCENTRĀCIJA, KAS GARANTĒ JAUNEKLĪGA IZSKATA ĀDU: SASTĀVDAĻAS: • Bagātināts ar patentēto 3% Pro-xylane™. • LHA un hialuronskābe. • Bagātināts ar Āzijas centīlijas auga ekstraktu, tā atjaunojošā iedarbība ir balstīta uz pretiekaisuma īpašībām un spēju stimulēt kolagēna sintēzi. LIETOŠANA: • Kārtīgi attīri sejas ādu ar sejas attīrīšanas līdzekli vai micelāro ūdeni. • Viegli iekniebjot ādā, aktivizē mikrocirkulāciju. • Kā krēmu: uzliec nedaudz krēma uz zoda, vaigiem un pieres apakšdaļas, klāj vēdekļveidā ar vieglām, augšupejošām kustībām. • Kā masku: Vieglām, augšupejošām kustībām plānā kārtiņā uzklāj krēmu tējkarotes daudzumā kā masku, lai dziļi atjaunotu ādu, ļauj krēmam iesūkties 20 minūtes. Ja nepieciešams, notīri atlikušo krēmu. • Maksimālai iedarbībai lieto visu REVITALIFT LASER sēriju: dienas un nakts krēmus, serumu un krēmu ādai ap acīm. No 40 gadu vecuma. VISIEM ĀDAS TIPIEM, PAT JUTĪGAI ĀDAI. Pārbaudīts dermatologa uzraudzībā. PAPILDUS INFORMĀCIJA: Sākot ar 40 gadu vecumu nakts krēma lietošana ir ļoti svarīga, jo ādas šūnu aktivitāte nakts laikā ir visaugstākā kā arī mūsdienās dzīve lielpilsētās un straujais dzīves ritms ir padarījuši nakts krēmu par absolūtu nepieciešamību ādai. Ražots: Vācijā *Klīnisks tests, piedaloties 44 sievietēm
  3. Prece pievienota grozam
    "PROGRESĪVA ZINĀTNE AUGSTA SASTĀVDAĻU KONCENTRĀCIJA ‒ TRĪSKĀRŠA IEDARBĪBA PRET NOVECOŠANU 1. SAMAZINA GRUMBAS: Izstrādāts ar 3 % Pro-Xylane™ koncentrātu, kas iegūts septiņos izpētes gados un izslavēts ar spēcīgām pretgrumbu īpašībām. 2. UZLABO ĀDAS TVIRTUMU: Pro-XylaneTM palīdz tonizēt ādu un uzlabot tās tvirtumu. 3. IZLĪDZINA TONI: Bagātināts ar koncentrētu LHA (lipohidroksiskābi), kas spēcīgi un dziļi attīra ādu, pārveidojot tās virsmu, radot vienmērīgu sejas toni un struktūru. SPF 20 palīdz novērst jaunu pigmentācijas plankumu veidošanos." "ACĪMREDZAMI REZULTĀTI - 84 % sieviešu nekavējoties novēroja sejas ādas toņa uzlabošanos*. - Pēc četrām nedēļām grumbas ir mazinājušās (-11 %)**, āda ‒ atguvusi tvirtumu. Ādas tonis ir viendabīgāks (-30 %)***, bet ādas struktūra ‒ vienmērīgāka (-21 %)***. Ja iekļūst acīs, nekavējoties rūpīgi izskalot ar ūdeni." DERMATOLOĢISKI PĀRBAUDĪTS. PIEMĒROTS VISIEM ĀDAS TIPIEM, PAT JUTĪGAI ĀDAI *Pašnovērtējums 51 sievietei **Klīnisks novērtējums 32 sievietēm ***Klīnisks novērtējums 40 sievietēm
  4. Prece pievienota grozam
    L’oreal revitalift laser pretgrumbu acu krēms pret novecošanos ar lāzera procedūras efektivitāti. Piemērots visiem ādas tipiem, tai skaitā jutīgai ādai.
  5. Prece pievienota grozam
    Atjaunojiet ādu ar Revitalift Laser 7 dienu ampulām ar pīlinga efektu. Šīs ampulas ir bagātinātas ar glikolskābi, ādas kopšanas zelta standarta sastāvdaļu, ko izmanto dermatologi. Īpaši koncentrēts sastāvs (10%), lai efektīvi palīdzētu noņemt atmirušās ādas šūnas atjaunotas ādas efektam tikai 7 dienu laikā. Vienas devas ampula saglabā šī pretnovecošanās produkta svaigumu un efektivitāti līdz pat lietošanas brīdim. Pīlinga ampulas lietojiet vakarā. Veiciet trīs vienkāršas darbības: 1. Turiet ampulu tā, lai viss ādas kopšanas produkts satek ampulas lejasdaļā. 2. Pārlauziet ampulas galu ar kokvilnas drāniņas vai salvetes palīdzību, lai izvairītos no produkta izšļakstīšanās. 3. Izlejiet produktu plaukstā. Uzklājiet to uz sejas un kakla ādas, izvairoties no zonas ap acīm un lūpām.
  6. Prece pievienota grozam
    Trīskārša iedarbība pret novecošanos, kas radīta iedvesmojoties no lāzera procedūras. 1. Samazina grumbas: satur fragmentētu hialuronskābi, kas ātri uzsūcas, apstrādājot* un samazinot pat sīkākās grumbiņas. 2. Uzlabo ādas tvirtumu: satur arī aktīvo vielu pro-xylane™, kas stimulē un nostiprina ādas atbalsta šķiedras.* 3. Atjauno sejas ādu: bagātināts ar pro-keramīdu un lha aktīvajām vielām, serums padara poras vienmērīgākas. Ādas nepilnības acīmredzami izzūd. Serums maina ādas struktūru un padara sejas toni vienmērīgāku. Acīmredzami rezultāti: • ādas kvalitāte acumirklī uzlabojas: to apstiprina 86% sieviešu.** • ar katru nākamo dienu grumbas izzūd un poras izlīdzinās. • pēc viena mēneša lietošanas āda ir gludāka un tvirtāka: 82% sieviešu apstiprina, ka āda kļuvusi tvirtāka.*** Tekstūra: maigs, ādu atjaunojošs serums. Augsta aktīvo vielu koncentrācija, kas garantē jauneklīga izskata ādu. Sastāvdaļas: • satur fragmentētu hialuronskābi. • satur arī aktīvo vielu pro-xylane™. • bagātināts ar pro-keramīdu un lha aktīvajām vielām. Lietošana: • kārtīgi attīri sejas ādu ar sejas attīrīšanas līdzekli vai micelāro ūdeni. • lieto no rīta un vakarā, atsevišķI vai pirms revitalift laser dienas krēma, nakts krēma-maskas vai acu krēma. • ar pirkstu galiem viegli uzklāj līdzekli uz sejas ādas un ar apļveida kustībām, iemasē to ādā. • maksimālai iedarbībai lieto visu revitalift laser sēriju: dienas un nakts krēmus, serumu un krēmu ap acīm. Visiem ādas tipiem, pat jutīgai ādai. Pārbaudīts dermatologa uzraudzībā. Ražots: vācijā * in vitro tests * *52 sievietes apstiprina, ka āda ir maigāka. *** 52 sieviešu apstiprinājums.

6 Produkti

lapā
Iestatīt dilstošā secībā